onsdag den 24. april 2013

Bluse med navn - når tøj går i arv

Jeg har været så heldig, at min mor har gemt rigtig meget af det tøj, jeg selv havde på som baby. Især det hjemmelavede, hvilket i min verden nu engang er det bedste. Da Amilia og jeg har fødselsdag i samme måned passer det også perfekt til årstiden, så lidt held er der vel ved at hele husstanden kan fejre fødselsdag indenfor 3 uger.

En af de ting jeg fandt i gemmerne var denne fine trøje, som min mor har strikket. Der findes ikke noget mønster til den, så ingen anden end min tvillingesøster har en der ligner.


Da der står navn på var det for mig derfor oplagt at få Amilias navn på også. Derfor fik jeg mor til at finde lidt garn der matcher og gik igang med at brodere. Er selv ret godt tilfreds med resultatet og så er jeg sikker på den skal gemmes. For den næste pige i familien skal da også have glæde af den.


Den er stadig lidt for stor, så et modelfoto kan jeg desværre ikke præstere. 
Share:

2 kommentarer:

  1. Hold da op hvor er det blevet godt. dejligt at noget af det jeg har syslet med bliver genbrugt, og hvor ville jeg gerne kunne finde opskriften og mit mønster, får helt lyst til at lave den igen :-)

    SvarSlet
  2. hvor er det super du har fået syet hendes navn i :)

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com