onsdag den 27. marts 2013

Krydret kødsauce med linser og ris

I uge 10 kom denne skønne ret på bordet. Det er helt sikkert en ret, der skal laves igen. Er især vild med ris og linse blandingen. Det giver det lige et tvist.


Opskriften er hentet fra Spis Bedre marts 2012. Den er super nem at lave og tager ingen tid.

2 personer

250 g hakket oksekød
½ porre
1 dl grønne linser
1 spsk + 1 spsk smør
3 dl vand
½ tsk + ½ tsk salt
500 g hakkede tomater
½ tsk sambal oelek
1 knsp stødte nelliker
friskkværnet sort peber
Ris til 2 personer

Rens porren og skær den i skiver. Steg halvdelen sammen med linserne i 1 spsk smør.

Hæld vandet ved og tilsæt ½ tsk salt. Lad det koge under låg i ca. 10 minutter.

Kom risene i og lad det koge yderligere 20 minutter under låg.

Imens bruges det hakkede kød i 1 spsk smør. Tilsæt resten af porren og steg det hele i ca. 3 minutter.

Tilsæt de hakkede tomater og krydr med sambal oelek, stødte nelliker og ½ tsk. salt og lidt peber.

Lad det koge uden låg i ca. 10 mintter.

Server kødsaucen med linser og ris til.

Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com