onsdag den 13. februar 2013

Fastelavn er mit navn..

Nu er vi jo nået på den anden side af fastelavn og selvom min datter kun er 5 måneder, så skulle hun da også klædes ud, så hun kunne komme med sin fætter til fastelavnsfest.

Vi anede virkelig ikke hvad hun skulle være, da det skulle være noget hun kunne bevæge sig i og ikke følte var ubehageligt at have på. Det er jo ikke til at forklare en baby hvorfor hun skal have et kæmpe kostume på. 

Jeg kom så i tanke om en kjole hun fik af sin mormor og morfar i dåbsgave, hvor min søster mente det var en Minnie Mouse kjole. Da mor her er Disney fan, så var svaret da lige foran min næse. Jeg ringede derfor til hendes mormor og bestilte et par Minnie Mouse ører. Dette fordi jeg ikke kan sy og derfor nyder godt af både mor og søster syr. 

Så et styk Minnie Mouse på vej til fastelavn. 


Fætters kostume var der blevet tryllet noget mere med. Han var nemlig farlig dinosaur og min søster har selv kreeret kostumet. Jeg synes det er blevet SÅ fint. Han er også selv super glad for sit kostume og vil gerne være dinosaur hele tiden. 

Fætter og kusine er heldigvis rigtig glade for hinanden: 

Billede lånt fra min søsters blog her.

Share:

3 kommentarer:

 1. Orrk så fiiiin - OG STOR, hva? :) Sikke tiden går stærkt! Kan kun forestille mig, at tiden som mor til den dejlige skid der bare vokser med hastige skridt, går endnu stærkere :)

  SvarSlet
 2. Hun ser bare SÅ dejlig ud :D Fantastisk "kostume" :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde! Ja synes da også det var et super hurtigt fikst kostume :)

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com