fredag den 18. januar 2013

Historien om en bryllupskage der kom i avisen

I midten af december blev jeg kontaktet af journalist Stine Charlotte Hansen vedrørende en kage. Ikke en hvilken som helst kage, men en bryllupskage. Dette fordi Fyens Stiftstidende udgiver et bryllupstillæg med alverdens bryllupsting til de kommende brudepar. Her havde Stine fået den idé at få en amatørbager med, som kunne vise at det faktisk ikke er helt umuligt at lave sin helt egen bryllupskage.

Jeg er derfor at finde i dette tillæg, som kommer på gaden sammen med Fyens Stifttidende idag.

Her har jeg lavet en bryllupskage, som jeg skulle mene alle kan gå igang med, og endda uden at det kræver alt for meget andet end tid og gå-på mod.

Går du med bryllup i tankerne, så er dette tillæg måske noget for dig. Det kunne endda være du efter at have læst artiklen, har fået mod på at lave din egen kage.

Som supplement til artiklen har jeg her på bloggen lavet følgende indlæg, som måske kan give dig en uddybning af hvordan du kommer igang. Disse er at finde under etiketten: En kage bliver til.
- Fremgangsmåde med billeder
- En oversigt over kageudstyr
- Sådan laver du en fondantsløjfe

Derfor blev de sidste dage inden jul ikke så julede endda. Jeg fik nemlig besøg af Stine og fotograf Carsten Bundgaard og resultatet blev denne bryllupskage.

Share:

1 kommentar:

  1. Velkommen til :) Håber du bliver glad for at læse med :)

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com