fredag den 18. januar 2013

Fondantsløjfe DIY

Til bryllupskagen, som jeg lavede til tillægget i Fyens Stiftstidende, havde jeg valgt at lave en fondantsløjfe. Jeg synes den gav bryllupskagen et elegant tvist og samtidig er det en pynt, man også kunne bruge til andre kager.

Det er super nemt at lave sådan en sløjfe, og du får her en beskrivelse af hvordan jeg gjorde.

Du skal begynde i lidt god tid, da du først skal lave ca. 12 løkker, der først skal tørre op, så de ikke mister formen, når sløjfen laves.

Derudover skal du bruge RI  (Royal Icing) til at samle sløjfen med.

Opskriften på RI lyder således: 
1 bæger past æggehvider
Ca. 300 g flormelis

Rør æggehviden sammen med flormelis. Flormelisen skal tilsættes lidt ad gange. Glasuren er klar når den laver små toppe, som bliver stående når piskerisene løftes op. 

Sæt løkkerne på et stykke madpapir og kom en god portion RI på.

Læg de første løkker på, så den danner en cirkel.

Læg derefter endnu en portion RI på og endnu et lag løkker.

Derefter endnu en portion RI og den sidste løkke.

Se evt. beskrivelse her:


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com