lørdag den 12. januar 2013

Et pift til lillepigens savlesmække

Jeg har tidligere set at Tusindfryd har lavet disse fine savlesmække. Da min lille pige desværre er et rigtigt gylpebarn, har vi allerede haft en masse savlesmække i brug og derfor også været på jagt efter nogle lidt billigere modeller.

Den ene aften fik jeg så lige lyst til at prøve Tusindfryd's idé af, og det er da helt sikkert ikke sidste gang, at jeg laver lidt ekstra på de ellers lidt kedelige savlesmække. Det var super hyggeligt at brodere og jeg har allerede hovedet fuld af idéer til andre motiver, så mon ikke I ser mere af det fra min hånd.

Her er i hvert fald mit første udkast:


Share:

2 kommentarer:

  1. Super fin idé, og det bliver da bare en smule mere festligt!

    SvarSlet
  2. Hvor er de blevet fine Bianca :D Det ser rigtig godt ud og vildt sød idé :D

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com