lørdag den 8. december 2012

Tranebær- og marcipanbiscotti


1. december blev der eksperimenteret lidt i køkkenet. Det kom der disse lækre biscotti ud af. 

Jeg elsker bagværk med marcipan, så derfor var det oplagt, at det var hovedingrediensen i mit forsøg. Jeg er sikker på man kan putte mange andre lækre ting i, det er bare med at prøve sig frem. Her kommer i hvert fald opskriften. 


130 g sukker
2 æg
1 tsk vaniljesukker
100 g marcipan
1 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
280 g hvedemel + til formning
70 g tørrede tranebær

Sæt ovnen på 175 grader.

Pisk sukker og æg luftigt. Tilsæt vaniljesukker og revet marcipan.

Sigt bagepulver, salt og mel sammen og pisk det sammen med æggemassen.

Vend til sidst de tørrede tranebær i.

Form dejen til en lang pølse. Den skal være ca. 30 cm lang. Kom den på en bageplade med bagepapir og tryk den flad til den er ca. 10 cm bred.

Bag i ovnen i 25 minutter. Tag kagen ud og lad den hvile i ca. 10 minutter.

Sænk ovn temperaturen til 165 grader.

Skær kagen diagonalt i ca 1 cm tykke skiver. Læg dem på en plade og bag i yderligere 10 minutter, eller indtil de er tørre.

Tag ud og lad dem afkøle. Opbevares tørt. 
Share:

1 kommentar:

  1. Uff de ser altså også gode ud! Lige til at spise :D

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com