torsdag den 20. december 2012

Julekort 2012

Der har været stille på bloggen de sidste par dage, men det er såmænd ikke fordi, jeg ikke laver noget. Jeg laver bare hemmeligheder, som I vil høre meget mere om lige inden nytår eller først i det nye år.

Noget der dog ikke længere er en hemmelighed, er årets julekort. De skulle meget gerne være nået frem til alle modtagere nu, så her kommer de: 


Som I kan se er lillepigen vores lille julenisse i år. Kortene er selvfølgelig hjemmelavede, og jeg har lavet dem, så man kan tage billederne ud i venstre side, hvis nogen vil gemme det til fotoalbummet. 

Som jeg plejer, har jeg også her brugt teposer, som i år er foldet til fine pakker: 


Med dette vil jeg benytte muligheden for at ønske jer alle en glædelig jul!
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com