lørdag den 1. december 2012

Glædelig 1. december

Glædelig 1. december til alle jer ude bag skærmene.


Herhjemme startede dagen selvfølgelig med åbning af dagens pakke i Amilias julekalender. Indeni gemte der sig denne fine nissesok og et par sokker til Amilia.

Det er Amilias mormor, der har lavet kalenderen og den hænger på min gamle julekalender, som min mormor plejede at lave til mig, da jeg var barn. Super hyggeligt.


Ellers har dagen indtil videre kun stået på en tur ud og handle. Planen var lidt julebag, men der var ikke mere mel i huset, så vi måtte ud og handle. Vi fik følge af vores hunkat Tula.


Så må vi se hvad resten af dagen bringer. Håber I derude nyder dagen og at julestemningen er begyndt at indfinde sig. 
Share:

2 kommentarer:

  1. Glædelig 1. december til jer også! :D Hvor ser det altså hyggeligt ud både med nisse, pakkekalender og gåtur med katten :D Så kan man næsten ikke forlange mere...

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak søde! Nej ville dog ønske manden var mere hjemme i december, men jobbet skal jo passes. Knus

      Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com