mandag den 31. december 2012

Årets kransekage - godt nytår!

Sidste år var første år jeg forsøgte mig med at lave kransekage. Derfor var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle forsøge igen.

Jeg skyndte mig derfor at melde mig til at lave dette års kransekage og resultatet blev noget bedre end sidste år, men jeg skulle jo også gerne blive bedre. Jeg er dog stadig ikke helt tilfreds, men det er jo dejligt med plads til forbedringer.

Med billeder af årets kransekage vil jeg ønsker jer allesammen et rigtigt dejligt nytår. Håber I kommer godt ind i det nye år.

Vi skal fejre denne årets sidste aften med mine forældre og min søster, svoger og nevø. Så en dejlig stille og rolig aften på børnenes præmisser. Hvilket jo nok er meget godt med en baby på knap 4 måneder. Hvem skal I fejre aftenen med?Share:

5 kommentarer:

 1. Den var bare super lækker, så alle andre derude i blogland kan godt være misundelige over at vi fik Danmarks bedste kransekage. Knus.

  SvarSlet
 2. Sikke et flot overflødighedshorn det kan du godt være stolt af. Godt nytår

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Også godt nytår til dig :)

   Slet
 3. Wauw den er fiiin. Jeg prøvede mig også med det der kransekage bagning i år, og det gik faktisk også ret godt :)

  Godt nytår Bianca :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja var lige inde og kigge. Ærgrer mig da lidt over jeg ikke fik lavet noget med nougat. Mums.
   Håber du havde en dejlig aften!

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com