mandag den 3. december 2012

1. december bagning

Efter Amilia og jeg havde trillet en lille tur med barnevognen og havde fået hentet mel i lørdags sov hun 5 timer, hvilket gav mig masser af tid til at få brugt melet til noget fornuftigt.


Først fik jeg lavet mit marcipan-projekt. Det blev til disse lækre tranebær- og marcipan biscotti. Jeg blev inspireret af mine tranebær- og pistacie biscotti, da de simpelthen smagte så godt, at jeg, der synes det er fantastisk med marcipan i bagværk, måtte igang.


Derefter fandt jeg en rest creme fraiche i køleskabet og endte med at gå i sving med mine æble-marcipanhorn. Der var ikke helt nok, men så blev der suppleret op med mælk og margarine. Her fik jeg også afprøvet Dr. Oetkers nye Vanilje twister. Den er altså SÅ smart. Helt sikkert fast inventar i mit køkken fremadrettet.


Sidst men ikke mindst fik jeg lavet fordej til honningkager. Det er inspireret af Anne fra Maden i mit liv. Hun gik i sving og så tænkte jeg; hvorfor ikke lave en fordej, der hæver sammen med Annes. Så nu er jeg spændt på de resultater vi får ud af det.

Her brugte jeg god dansk honning, som jeg ved er et sikkert hit herhjemme.


Så kunne jeg heller ikke nå mere inden lillepigen kaldte. En dejlig dag med hyggebageri. 
Share:

2 kommentarer:

  1. Ork det er jo helt vildt hvad du har nået på den tid :D Det ser super lækkert ud og jeg er da lidt spændt på at høre om de der honningkager :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja når først man kommer i sving i køkkenet, så kan man komme langt. Nød virkelig at have lidt tid for mig selv, mens lillepigen sov.

      Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com