torsdag den 29. november 2012

Sådan sorterer vi herhjemme

Vi har lavet vores bryggers om her i foråret / sommeren. Det blev dog til en lidt større tankeproces end vi først havde forventet. Vi troede nemlig, at når nu vi havde fået skiftet varmtvandsbeholderen og sat hylder op, så var vores bryggers da lige som vi gerne vil have det.

Det var dog ikke tilfældet. Vi blev nemlig så glade for den løsning vi fik lavet, at vi har tænkt over flere måder at gøre bryggerset til et brugbart rum på, på trods af det lille areal vi har med at gøre. Der er derfor gået lidt sport i at finde smarte løsninger. Vi synes selv, vi er kommet på nogle gode ting, som jeg selvfølgelig gerne vil dele med jer.

Her kommer det sidste nye indslag. Vi har haft fokus på at bygge opad, modsat hvordan det så ud tidligere, hvor alt stod nede og så med en bordplade ovenpå. Idéen har derfor været, at vi gerne vil benytte os af vægpladsen, så vi kan holde gulvet åbent.

Løsningen fandt vi i Ikea. Nemlig SORTERA affaldsspand. Ikea markedsfører disse til sortering af affald, så hvorfor ikke bruge sorteringskonceptet i bryggerset.


Vi valgte at købe 2 store spande og 3 små. De 2 store skal bruges til kogevask, som håndklæder og sengetøj, der fylder en del og til mørk vask, hvor det bl.a. er bukser og især cowboybukser der fylder en del. Samtidig er det mørke tøj dominerende herhjemme, så det var oplagt, at der var lidt ekstra plads til dette. De små er brugt til babytøj (hvilket nok bliver en diverse på længere sigt), kogevask, som undertøj og andre mindre stykker tøj og til sidst en til lyst tøj, som ofte er af tyndere materiale.

Det passer ca. med at når en af de små spande er fyldt, så kan vi fylde en maskine. På den måde får vi vasket løbende, da der simpelthen ikke er plads til mere når det er tiden at vaske.

Fordelen ved denne løsning er, at man kan vælge den sammensætning, der passer lige ind i ens familie. Måske det er noget du kan bruge?! Jeg kan i hvert fald godt lide idéen med at have styr på sorteringen. 
Share:

5 kommentarer:

 1. Jeg er også glad for at have styr på mit vasketøj - jeg har en stigereol med 10 store plastikkasser på, som er sorteret efter farve + 2 alminde kurve til sort og hvid kogevask. Det gør det så dejligt overskueligt :o) Jeg håååber bare, at jeg kan få plads til det samme når jeg flytter i nyt hus :o/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor fedt med så meget sortering. Det har jeg dog ikke plads til. Kan godt forstå du håber, du kan tage det med til det når I flytter. Man bliver nemlig sådan et vanedyr til de der ting.

   Slet
 2. Det er så smart med de bokse der. Jeg har længe luret på den også, men det er kun blevet ved det. Måske skal jeg også bare vente til, at vi engang flytter i hus, for pladsen er bare ikke til det i en lejlighed :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kender godt pladsproblemet. Var netop også derfor vi skulle bruge noget, der kunne fylde opad, istedet for henad. Så du må se om pladsen ikke kommer en dag. Eller måske du finder din helt egen løsning :)

   Slet
 3. Det var netop alle de mange vasketøjskurve jeg blev så træt af. Men ja - det er svært at tænke nogle løsninger ind hvis lejligheden ikke rummer det.

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com