onsdag den 21. november 2012

Juledekorationer

Sidste år lavede jeg sammen med 5 piger adventskranse og juledekorationer. Det var så stor en succes, at vi havde besluttet at gentage dette i år. Derfor var vi forrige søndag samlet endnu en gang, for at få lavet lidt dekorationer.

I år havde jeg jo lillepigen med, da jeg ammer, så havde ikke de vilde forventninger til at få lavet en masse. Jeg var dog så heldig at Olderne var på besøg, så de gik en god lang tur med hende, så hun sov en god lang lur. Det betyder alt andet lige at jeg selvfølgelig fik lavet meget mere end jeg havde forventet. - dejligt. 

Af en eller anden grund fik vi dog ikke kreeret lige så meget i år som sidste år, men mon ikke det er fordi vi har fået sludret for meget. Vi fyldte næsten spisebordet, men det var dog også lidt mindre end det vi sad ved sidste år. Jeg ville egentlig igen i år have lavet adventskrans, men endte istedet med at starte ud med kalenderlyset, da jeg åbenbart havde købt et ekstra sidste år, som lå i julekassen. 

Derfor endte jeg med at droppe adventskransen, da jeg undervejs fik andre ideer. Det blev derfor til kalenderlyset (til venstre) og en dekoration lavet på en stor svamp (til højre) og en fin krans til døren. (forrest)Share:

4 kommentarer:

 1. Hvor er det bare blevet fint Bianca! Jeg skal også snart i gang hjemme hos mig med dekorationerne, jeg mangler bare lige et kalenderlys, men har ikke lige fundet det helt rigtige endnu, så jagten fortsætter!

  SvarSlet
  Svar
  1. De rigtige materialer skal der til. Det er god stil :)

   Slet
 2. Uhhh så kreativt. Hvor ser det bare hyggeligt ud - nu kan jeg vist godt snart tilade mig at lufte min julestemning offentligt ;-)
  Jeg skal vist have lavet dekorationer, adventskrans og lign i næste uge.

  Knus fra

  Anne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du tro du kan Anne. Det er jul lige om lidt, så det er bare med at komme igang med juleriet :)
   Godt du fik løst dit problem med mit kommentarfelt. Har sagt det skal opføre sig ordentligt ;)
   Knus

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com