fredag den 30. november 2012

Hjemmelavede dåbsinvitationer

Til dåben har vi valgt at betale os fra maden, oprydning og hvad der ellers hører med. Simpelthen fordi det er vildt dyrt at leje lokaler i Odense, og prisen vi kunne få det hele for var noget billigere, end hvis vi skulle lave det hele selv og så kom vores egen tid jo så oveni.

Lidt ville jeg dog have lov at lave, så derfor gik jeg igang med invitationerne. Hvilket også blev gættet, da jeg her viste mit projekt frem inden jeg gik igang. 

Herhjemme har vi noget med den kære Tatty Teddy eller Me-to-you bamsen, (afhængigt af hvem man spørger.) Derfor er det også den jeg har taget udgangspunkt i, da jeg gik igang med invitationerne. Bamsen er oftest en dreng, men illustreres også i en pige udgave engang imellem. Jeg valgte derfor at gøre den til en pige ved at give den lyserød næse og lyserød sløjfe. Da det er helt udenfor den rigtige bamse at have andet en blå næse, har jeg derfor taget mig lidt friheder. 

Historien bag den grå bamse er en sød lille en og lyder således:

Samtidig tog jeg udgangspunkt i de lidt nyere udgaver af bamsen, hvor den er lavet i en lidt mere børnevenlig udgive, hvor bamsen er blevet lidt mere buttet og med et større hoved. 

Jeg er selv ganske godt tilfreds med resultatet og har nydt at få lov at lege med kreativiteten. Share:

3 kommentarer:

 1. Hvor er de bare søde! Rigtigt flot lavede. Vi har også et specielt forhold til Tatty Teddy i vores lille familie, og havde ham som topfigur på juniors barnedåbskage :o)

  Jeg er ret sikker på, at I efter dåben vil være vildt glade for, at I faktisk ikke skulle gøre så meget - det kan godt være en ret hård dag i forvejen - vi var i hvert fald glade for at slippe for en stor del af besværet :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Camilla. Ja ved jo Tatty Teddy også hitter hjemme hos jer, så betyder meget du synes de er søde :)
   Jeg tror også vi bliver glade for det, især fordi dåben er 1. weekend i januar, og der er man ikke engang kommet ovenpå efter jul og nytår.
   Skal så bare lige se med den der kage. ;)

   Slet
 2. Hvor er den bare blevet god.. og så sød i lyserød.. :-)

  Knus Lone

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com