mandag den 19. november 2012

Fotografens 30 års fødselsdag

Min svoger bliver 30 år - ham fotografen jeg har fortalt jer om, i ved nok. Det skal selvfølgelig ikke gå ubemærket hen, så derfor havde min søster arrangeret at hele familien kom forbi og overraskede ham med mad og fødselsdagshygge.

Jeg skyndte mig selvfølgelig at melde mig til at stå for kagen, for kan altså godt mærke at det kribler lidt for at få lavet lidt flere kager. Det er jo desværre ikke mange jeg får lavet med en baby i huset.

Fotografen er ikke så super glad for alle de mousser, jeg plejer at putte i kagen, så derfor aftalte jeg med min søster, at den selvfølgelig skulle tilpasses derefter. Derfor er det en ganske almindelig chokoladekage og så med lidt chokolade ganache i midten - ikke for meget, men tilpas til der lige var et ekstra pift. For at holde mig i samme tråd, er kagen også smurt op med chokolade ganache 1:1.


Kameraet er lavet i Rice Krispie Treats (RKT), så det ikke blev for tungt til kagen.

Indhold:
Kage: Chokoladekage
Fyld: Chokolade ganache
Smørcreme: Chokolade ganache 1:1
Overtræk: MMF
Pynt: MMF, sort sugar paste fra Panduro, RI, Kamera lavet i RKT, smurt op med en rest smørcreme fra fryseren og overtrukket med sugar paste fra Pandro. 
Share:

6 kommentarer:

 1. Hvor er den da bare super FED ... Rigtig godt lavet :-D

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Hold nu op, hvor er den smuk bianca. Du er sgu en knag til det der ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Kristine. Du er nu heller ikke dårlig i et køkken ;)

   Slet
 3. Han blev rigtig glad for den, så det er bare super dejligt :)

  SvarSlet
 4. Hej bianca super flot kage, jeg skal prøve at lave den i weekenden, hvad har du brugt til at tegne på kameraet, er det en sølvtusch, jeg har en men synes ikke rigtig at den farver rigtig 😋 kagehilsen Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Trine. Tusind tak :) jeg har brugt lidt sølv pulver opløst i lys alkohol. Derefter har jeg skrevet med en tynd tus. God arbejdslyst :)

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com