mandag den 26. november 2012

En hyggelig dag hos mormor - afslutning af kreaprojekt

Jeg har haft et projekt, som jeg ikke selv kunne gøre færdigt. Som jeg tidligere har skrevet, har jeg det med at gå i sving med et projekt når jeg lige får en idé. Det sker dog desværre også, at jeg ikke lige får afsluttet projekterne, hvilket også er grunden til at jeg forsøger mig med en ugentlig to-do og ta-da.

Dette projekt har dog været nogenlunde færdigt i et stykke tid, men jeg har ikke selv kunne lave det færdigt. Grunden til dette, er at jeg ikke kan finde ud af at sy. Eller det vil sige, jeg kunne jo nok hvis jeg gad, men når nu jeg har en mor og en søster, der er dygtige til det, vælger jeg at udnytte det istedet.

Jeg havde derfor aftalt at lillepigen og jeg skulle kigge forbi til en hygge dag med min mor i torsdags, hvor vi tilbragte tiden på hendes fine sy værelse og var kreative. Mit broderi til lillepigen, er derfor nu omdannet til denne fine pude.


Min mors skønne sy-værelse. Lige til at blive i krea humør af.Det er simpelthen så hyggeligt, når der er tændt op i brændeovnen, og vi sidder med hver vores nørkleri. Vi havde lagt lillepigen ud og sove, da jeg tog billederne, men som I kan se havde hun første parket til den hyggelige brændeovn.

Jeg endte også med at gå i sving med et nyt krea projekt. Jeg havde nemlig besluttet at jeg først måtte gå igang med dette broderi, når jeg var færdig med puden. Så kan sætte hak ved et projekt på listen og tilføje et nyt.


Min søster har været så sød at lave, denne fine taske til mit broderi, så jeg kan have det med frem og tilbage, uden at der sker noget med det, og jeg samtidig har samling på det hele.


Share:

3 kommentarer:

 1. Puden er bare blevet super fin :) glæder mig til at se dit næste projekt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Er også rigtig godt tilfreds med den :)
   Tror vist det andet er et større projekt, men bare jeg hygger mig ;)

   Slet
 2. Hvor er det bare en flot pude - og hvor har din mor et hyggeligt krea-rum!

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com