fredag den 12. oktober 2012

Fedtfattige cornflakestoppe

Vi har en lille pige, der desværre er lidt utilfreds. Vi tror det er maven der driller, så dagen er blevet brugt på at trøste. Derfor bliver aftenen også brugt på sofaen, hvor vi der bliver puttet med lidt lækkerier.

Jeg udnyttede nemlig at vi for en gang skyld har cornflakes i huset. Så der blev hurtigt lavet lidt cornflakes toppe, mens manden tog sig af lillepigen.Opskriften vi bruger er af den lidt mere fedtfattige slags. De smager super godt og forsvinder hurtigt, fedtfattige eller ej.

Cornflakestoppe
ca. 25 stk.
125 g sirup (1 dl)
3 spsk kakao
50 g mørk chokolade
50 g flormelis
75 g cornflakes

Sirup, kakao, flormelis samt chokolade smeltes ved svag varme i en gryde.

Når det hele er smeltet tages gryden af varmen og cornflakesne røres i.

Massen sættes på bagepapir i små toppe. Lad toppene tørre og opbevar dem i en tillukket dåse i køleskabet (hvis der da er flere tilbage)


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com