mandag den 17. september 2012

Praktiske detaljer i hjemmet

Vores brygges har aldrig været særlig kønt og kom hurtigt til at rode, da det bestod af en kæmpe varmtvandsbeholder og et bord, hvor der under stod vaskemaskine og tørretumbler. Der var derfor ingen opbevaringsplads og derfor endte alt ovenpå bordet og det var helt umuligt at overskue. Bunkerne voksede og overblikket forsvandt.

Det var vi blevet godt træt af, så derfor gik manden igang med at tømme bryggerset og samtidig fik vi købt en ny varmtvandsbeholder, da vi mener vi på længere sigt kan spare på vandet, idet den gamle simpelthen var kalket så meget til, at det tog alt for lang tid at få varmt vand.  

Derefter blev bryggerset malet hvidt. Der blev der målt, træ blev indkøbt, skåret til og sat op og til sidst fik det hele ligeledes en gang maling. 

Varmtvandsbeholderen har fået et fint skab omkring sig, som kun manglede den sidste detalje. Den har det fået nu. Nemlig en tavle til at notere ugeplan og fryseroversigt, så vi hele tiden har et overblik over maden og først og fremmest madplanen for ugen. 

Tavlen er en wall sticker som hurtigt og nemt blev klistret på. Derefter har manden sat en lille kurv fast indeni skabet, hvor kridtene kan ligge sammen med en svamp. Smart, ikk?!


Et andet sted, der har fået en lille ekstra detalje er vores køkken. Her har vi nemlig et rum, hvor der ikke findes skuffe eller skab til idet det er et ældre køkken vi har sat op, og det derfor er tilpasset rummet så godt vi kunne.

Netto havde for et par uger siden den perfekte løsning. Nemlig nogle fine trækasser, der bare passer perfekt i størrelsen. Målene på rummet, har nemlig gjort det svært at finde en løsning, som var holdbar på længere sigt.


Den ene trækasse bor alt mit mel nu i og den anden bliver kartofler osv. opbevaret, så det er nemt og hurtigt at få fat i.


Share:

2 kommentarer:

  1. Det ser godt ud! Trækasserne kan jeg rigtig godt lide :) Jeg ønsker mig et bryggers...
    Og virkelig smart med fryseropgørelse på tavle - synes altid det bliver så svært at holde styr på fryserindholdet, hvis man har det på en seddel, for så skal der streges ud og skrives på hele tiden. Tak for inspirationen, har vist stadig en rest tavlefolie liggende.

    SvarSlet
  2. Ja det har du ret i. Det er ikke super nemt hvis man ikke bor til leje. Det første jeg gjorde da vi købte huset var også at sørge for at alle væggene fik en anden farve en hvid, for det var jeg godt nok træt af efter at have boet til leje rundt omkring.

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com