onsdag den 12. september 2012

Kerteminde Kirsebærfestival - del 2

Da vi havde været på madmarkedet skulle vi ned og forsøge os med lidt retter med kirsebær, som vi selv var med til at lave. Det var Kertemindekøkkenet der stod for arrangementet sammen med FDB.

Da vi kom ind i madteltet blev vi fordelt på hold, så vi hver kom til at være med til at lave en ret.

Der var et hold der lavede Stegt rødspætte med kirsebærkompor og salat med dilddressing.
Jeg var endt på holdet der tog sig af at lave Rygeost på ristede croutoner med kirsebærsalsa:Det sidste hold stod for desserten der lød på Perlebygcreme med syltede kirsebær.
Alle retter smagte virkelig skønt og jeg synes det er en super god idé, sådan at lade folk selv komme forbi og prøve kræfter med kirsebær i maden. På den måde får man prøvet nogle nye ting af og får udvidet sin horisont. Så helt sikkert et super initiativ på festivallen. Kommer du forbi og de har det igen næste år, så sørg for at blive skrevet op til lidt tid i køkkenet.

Efter vi havde været i køkkenet mente vi det var tid at tage hjem var vi lige et smut nede forbi havnen, hvor det var muligt at se flotte biler og store skibe.Derefter passede det med at det var ved at være slut for dette års kirsebærfestival, så vi takkede også af og tog hjem efter en skøn dag med masser af kirsebær. 
Share:

3 kommentarer:

 1. Ihh hvor det lyder hyggeligt Bianca! Altså så gad man godt, at man var lidt længere sydpå når der er sådan nogle lækre arrangementer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan virkelig anbefale det. Det er super hyggeligt. I må gerne låne en seng, hvis I skulle få lyst at kigge forbi her sydpå ;)

   Slet
  2. Det lyder bare rigtig dejligt og tak søde :) Det kan være vi tager jer op på tilbuddet hvis familien på Fyn ik har plads :D

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com