søndag den 23. september 2012

Fødselsdag - endnu et år er gået

Så er endnu et år gået og igår kunne jeg derfor fejre fødselsdag sammen med min søster, nevø og lillepigen.

Desværre måtte min mand passe jobbet og da søsters kæreste samtidig var på kursus, havde vi valgt at fejre dagen med børnene og så se hvad vi fandt på undervejs.

Derfor blev det ikke til den vilde fødelsdagsfest, men istedet nogle hyggelige timer med nogen af dem jeg holder allermest af.

Jeg synes det er virkelig mærkeligt at tænke på, at jeg i år kunne fejre fødselsdag med den nye titel som mor. Især fordi vi sidste år ved samme tid kun netop havde snakket om at blive forældre. Det sidste år er bare gået SÅ stærkt, og jeg må indrømme jeg til tider har svært ved at følge med.

Titlen bliver dog nydt og idag har Amilia og jeg puttet længe i sengen og slapper nu af på sofaen. (manden snupper nemlig også lige en søndagsvagt)

Håber I har haft en god weekend allesammen.


Share:

2 kommentarer:

  1. Tak for en dejlig dag... krammmmm

    SvarSlet
  2. TILLYKKE og det lyder som en dejlig dag, at være sammen med dem vi holder mest af er jo det bedste :-)

    KH
    Birthe

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com