søndag den 30. september 2012

Alternativ uro til puslebordet

Jeg havde slet ikke tænkt på at lillepigen da skulle have en uro til sit puslebord. Hun kigger allerede ekstremt meget rundt og vil meget gerne fokusere på småting, så derfor kan jeg godt se, at sådan en uro vil kunne give hende god stimulation på længere sigt.

Da jeg er så heldig at både min søster og mor er kreative med at hækle små dyr, har jeg derfor ønsket mig lidt fra deres hånd, men mens jeg venter ser uroen således ud:Min mor fik nemlig den idé, at jeg kunne købe et rundt vasketøjsstativ, så jeg løbende kan skifte dyrene ud. Da jeg selv synes idéen er ret så smart, skyndte jeg mig at gøre dette. Samtidig fandt jeg nogle af alle de gratis dyr osv. frem vi har fået forskellige steder fra, samt andre mindre dyr hun har fået forærende og satte dem på, så der er lidt hun kan kigge på. 
Share:

2 kommentarer:

  1. Super godt fundet på søde! Så bliver hun da ikke træt af at kigge på den, når nu dyrerne kan skiftes ud - det vil jeg da lige huske på til en anden gang :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak tak. Men kan nu ikke tage æren. Det var min mors idé, som jeg udførte. Det virker dog. Hun smiler til alle dyrene og forsøger at sige lyde istedet for skrig og skrål, så det er skønt :)

      Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com