onsdag den 8. august 2012

Min gyngestol - et arvestykke

Jeg er så heldig, at jeg har arvet en fin gyngestol fra min farmor. Desværre er det næsten umuligt at få plads til sådan en når man bor på kollegie, eller andre steder, hvor pladsen er lidt trang. Derfor er jeg super glad for at vi nu har fået plads til, at jeg kunne få den hjem.

Planen er nemlig at den skal bruges på børneværelset, da jeg på den måde kan skåne ryggen lidt når baby skal gynges lidt til ro.

Da dens puder efterhånden var blevet godt slidte og påvirket af at den har stået på loft, fandt min mor noget skønt stof frem, som vi var enige om måtte passe perfekt til sådan en gyngestol.

Jeg brugte derfor en eftermiddag hos min mor i hendes skønne syrum, hvor hun sørgede for al arbejdet med at klippe og symaskinen, mens jeg fik lov at tage mig at de sidste lukninger og det kom der dette fine resultat ud af:

Billede af stoffet tættere på kan ses på hendes blog her.


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com