fredag den 31. august 2012

din og min kogebog - min opskrift blev valgt!

McDonald's har samlet en kogebog med opskrifter, som skal gøre hverdagen nemmere og sundere for forældre og børn. Konceptet går ud på at det er opskrifter, der gør det nemt at få børnene med i køkkenet og lave et sundt måltid uden det er ekstra tidskrævende.

Jeg har tidligere skrevet om konceptet her, da jeg synes det er et vigtigt emne at tage op, da madlavningen er en stor del af din og min hverdag.

Opskrifterne i kogebogen er opskrifter, som det er folk som dig og mig, der har indsendt. Herefter er de blevet testet og udvalgt af testfamilier. Jeg har været så heldig at min opskrift med Wraps med laks og smøreost er blevet udvalgt, så den fra 1. september vil være at finde i kogebogen sammen med en masse andre skønne børnevenlige opskrifter. Bogen kan købes i McDonald's restauranter over hele landet.

Jeg synes bogens opsætning er genial, da den giver børnene en chance for at forstå opskrifterne og der er tilmed opskrifter, som er markeret med en stjerne, som betyder at børn kan lave opskrifterne selv. Heri blandt findes min opskrift, hvilket jeg kun kan give dem ret i. Jeg er sikker på denne bog kan give mange succesoplevelser for børnene og nogle hyggelige køkkenstunder i familien.

Et billede af bogen skal I ikke snydes for, den er så fin.Den fine opsætning, som gør det nemt at forstå hvilke ingredienser, der skal bruges og hvor meget af hver skal I da også lige se.


Share:

5 kommentarer:

  1. Tillykke med det, det er da sejt :-)

    KH
    Birthe

    SvarSlet
  2. Stort tillykke Bianca :D Det er totalt cool at du også har fået en opskrift med i bogen! Så kan du også officielt kalde dig for kogebogsskribent ;)

    SvarSlet
  3. Hurraaaa, så kom den :) Dejligt du også har set, hvor lækker den lille svend er, og med et super godt billede til din opskrift. :) SÅDAN! VI er lidt seje vi to, hva? :D Haha.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det lykkedes :) Kan godt se hvad du mener med billederne. ;) Synes altså vi er ret seje ;)

      Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com