fredag den 24. august 2012

Billeder til børneværelset

Min søster og jeg er vokset op i et kreativt hjem, og det afspejler sig vist en del i vores hverdag, samt diverse kroge til kreating. En af de ting vi har hygget os en del med, især da vi havde billedkunst i gymnasiet er at tegne og male.

Min søster har dog noget større flair for dette og når det er nævnt, kan jeg jo ikke lade være med stolt at vise hendes ting frem. Se nogle af hendes flotte portrætter på hendes blog her og kig gerne forbi hendes hjemmeside, hvis du kunne tænke dig at se mere - galleri-micha.dk.

Selvom det efterhånden er længe siden jeg har tegnet noget, havde jeg en helt klar idé til børneværelset. Jeg havde nemlig i mine gemmer fundet dette billede, som jeg lavede tilbage i 2003.


Jeg kunne dog ikke huske hvilke farver, der var blevet brugt, så faldt over nogle lækre farveblyanter i Søstrene Grene og er endt med at lave disse billeder til børneværelset. - Jeg er temmelig meget Disney fan, og er nok også det jeg er bedst til at tegne. Elsker den bløde streg og de skønne figurer. 


Som I kan se har vi valgt en lidt mørkere grå til væggene. Farven valgte vi allerede da vi flyttede ind i huset, da jeg simpelthen var træt, træt, træt af hvide vægge efter at have boet til leje diverse steder i kortere perioder. Jeg synes farven gør rummet lidt mere hyggeligt og hule-agtigt. Derfor skal der også lidt knald farver til billederne. Det kunne Ikea heldigvis hjælpe med, da rammerne er købt derude og synes bare de passer super fint ind.

Jeg må indrømme, at det billede jeg er blevet mest tilfreds med er Æsel. Dertil skal også siges at han sammen med Fedtmule helt klart er en af mine ynglings disney figurer. Hvem er din ynglingsfigur?

Billederne lidt tættere på:


Share:

2 kommentarer:

  1. elsker bare de billeder, de er så fine :) Glæder mig til at se dem på værelset næste gang jeg kommer forbi :)

    SvarSlet
  2. Det ser rigtig godt ud. Og du er godt nok god til at tegne, de er blevet rigtig gode.
    Min favorit Disney figur må helt klart være go'e gamle Anders And. Jeg elsker simpelthen den and.

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com