mandag den 23. juli 2012

Vinderne af min cupcake give away

Så blev det tiden, hvor vinderne af min cupcake give away skulle trækkes.

Allerførst vil jeg skynde mig at sige tusind tak for de mange inspirerende kommentarer. Jeg glæder mig allerede til at forsøge mig med nye idéer og vise dem frem til jer. Nogle af dem kan I jo allerede læse meget mere om under Giv kagen videre.

Her vil der løbende komme flere indlæg efterhånden, som jeg får fuldført et projekt, som tager afsæt i netop en af idéerne fra denne give away.

Alle er blevet skrevet op med det antal lodder I deltog med. Ialt nåede vi op på 30 lodder, så der var en del i puljen. Derefter har jeg via Random.org trukket de to vindere. Det kom der disse to numre ud af: 

Vinderen af metal cupcake stativet blev heidi med bloggen Heidis Verden.


Vinder nr. 2 og dermed vinderen af det sammenklappelige stativ blev MissMocca med bloggen Miss Mocca.


Send mig jeres adresser på smileygirl 100 @ hotmail. com (selvfølgelig uden mellemrum). Så sender jeg jeres gaver, når jeg har modtaget adresse fra jer begge.
Share:

1 kommentar:

  1. Jubiiiii, skynder mig at smide dig en mail - har lige være væk fra blogland et par dage, men sikke en skøn nyhed at vende tilbage til :)

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com