søndag den 8. juli 2012

Rengøring skal jo også klares når solen skinner

Når nu vejret er godt, så skal det da udnyttes. Så vores planer om at få styr på børneværelset blev rykket lidt, da vi egentlig også gerne ville have styr på forsiden af huset. Det har virkelig trængt længe, men når vi en sjælden gang begge har været hjemme uden planer for dagen, så har det været dårligt vejr.

Derfor hev manden højtryksspuleren frem og fik renset facaden på huset.


Imens gjorde jeg klar til at få vasket vinduerne. 


Sådan en højtryksspuler er nu smart, for mens jeg vaskede vinduer fortsatte manden med vores fliser og det kan virkelig ses.


Jeg fik også lov at prøve. (se venligst bort fra mit meget hævede ansigt. Jeg døjer virkelig meget med vand i kroppen pga. graviditeten)Vi nåede da også lige et smut ud og handle. Da vi begge håber på godt vejr til Grøn Koncert, men jeg allerede nu har lidt problemer med at sidde på et tæppe. Eller det vil sige sidde kan jeg godt, men synes godt nok det er besværligt at komme op at stå igen.

Derfor har vi investeret i 2 stks af denne fine stol og dertil et lille bord, hvor bordpladen kan tages af, så jeg kan få mine ellers så hævede fødder op og ligge.


Senere er vi så heldige at få besøg til spisning og overnatning. Så mon ikke vi snart skal have tændt op i grillen.

Sikke en dejlig søndag!
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com