mandag den 16. juli 2012

Pluk-selv jordbær

Da jeg var barn, var vi hvert år ude og til pluk-selv jordbær. Det kunne jeg godt tænke mig at prøve igen, hvilket min veninde og jeg så har snakket om de sidste par år. Derfor mente vi det måtte være i år det skulle gøres.

Vi allierede os derfor med min mor, da hun jo plejede at være med, da jeg var barn, så selvfølgelig skulle hun med igen.

Vejret passede perfekt. Ingen regn, men heller ikke høj solskin. Ellers kan det godt være lidt træls at tulle rundt i sådan en jordbær mark.

Min veninde havde mindste-manden med og han fandt heldigvis hurtigt ud af hvad det med de der jordbær gik ud på.


Da jeg jo ikke er den mindste nips for tiden, da der kun er ca. 2 måneder til termin. Havde min mor sørget for en pude, så jeg kunne sidde blødt midt i alle disse skønne bær.


Efter 1½ time havde mor og jeg samlet et ordenlig portion jordbær og måtte også tænke på at fryseren ikke havde ubegrænset plads. Jeg fik desværre ikke taget billede af venindens portion, men hun fik helt sikkert også en masse skønne bær med hjem. Da jeg desværre ikke har været hjemme til at spise en masse af disse skønne bær, er størstedelen røget i fryseren. Men det er nu heller ikke tosset at kunne tage sådanne herligheder op når lysten til jordbær pludselig melder sig. 

Share:

6 kommentarer:

 1. Årh så kommer i også lige forbi Aalborg med en portion ik ;) Det ser bare SÅ lækkert ud og lyder til at i har haft en rigtig hyggelig tur :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej så har blogger slettet min kommentar. Skrev noget ala: Er godt nok kommet nordpå,men kommer nok ikke helt til Aalborg. Kan varmt anbefale sådan en tur. Du må have mindsten med ud og plukke :-)

   Slet
 2. Skøn dag, den må vi helt sikkert gøre om til næste år, så babyen også kan komme med.
  :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var rigtig hyggeligt :-)

   Slet
 3. En god stor fryser var faktisk noget af der første vi anskaffede os,da vi flyttede sammen. Det er simpelthen guld værd.
  Kan.virkelig anbefale sådan en tur. Det er simpelthen SÅ hyggeligt. :-)

  SvarSlet
 4. Det er også super fornuftigt.
  Jeg må kigge forbi dig når jeg er ved en computer :-)

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com