onsdag den 18. juli 2012

Limeknapper - portion fra fryseren

Vi har ryddet op i fryseren herhjemme og i den sammenhæng fandt jeg de to ruller kagedej, som jeg frøs ned til limeknapper her. Da det jo er ved at være et godt stykke tid siden, skyndte jeg mig at få dem tøet op, så de kunne blive bagt og spist. For det ville da være ærgerligt at lade dem gå til spilde.

Halvdelen af dem kom på glas. Den anden halvdel nåede ikke så langt, da jeg fik gæster senere på dagen, der gerne ville smage selvom kagerne stod til afkøling. Nyder virkelig når det man laver bliver taget godt imod.Jeg havde frosset dejen ned i to tynde ruller, så derfor blev det ikke de største småkager.

Denne gang valgte jeg dog, at jeg ikke ville rulle dem i perlesukker, men istedet toppede jeg dem med lidt tørret citronskal og sukker.


Da den sidste portion jeg lavede fik lidt for meget, valgte jeg at bage disse ved 180 grader i varmluft i 5 minutter, hvilket passede perfekt. 

Share:

4 kommentarer:

 1. ooohj hvor smart Bianca ;) Måske sådanne ruller også ville være perfekte, til når bettefisen kommer til verden, så der lige er noget "nybagt" til de besøgende ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe. Ja det er med at være forberedt. Har også lidt idéer i ærmet :-)

   Slet
 2. Dejligt at opdage, at man havde småkage dej i fryseren. Og skønt at de smagte godt og faldt i god jord hos dine gæster.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er nu rart, når man hurtigt kan lave lidt lækkert til sine gæster :)

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com