torsdag den 26. juli 2012

Djursland med familien, Skandinavisk Dyrepark

Ja der skal ikke mangle oplevelser med dyr, når man er på disse kanter. Det vrimler simpelthen med parker overalt, så mandag var vi afsted igen. Denne gang gik turen til Skandinavisk Dyrepark.

Bestemt ikke en skuffelse. Heller ikke selvom vi havde set masser af dyr dagen før i Ree Park. Her er der jo fokus på vores egne dyr i Skandinavien og man kommer virkelig tæt på. Det er endda muligt at fodre en del af dyrene.

Jeg er lidt af en kylling når det kommer til det der med at fordre dyr og komme tæt på, når de når en vis størrelse, men jeg fik overvundet frygten og fik da fodret dyrene sammen med de andre. Det er helt klart en oplevelse også for mindre børn, der kan få lov at klappe dyrene mens vi fodre dem.


Det er selvfølgelig kun i begrænsede områder man får lov til dette, da det trods alt er dyr og en del af disse vist er meget godt at have på afstand.

Midt på dagen endte vi dog med at få en ordenlig skylle. Heldigvis var vi i nærheden af et sted, hvor der var overdække over borde og bænke. Her var fyldt godt op, så vi fik gemt os lidt i udkanten indtil det værste var drevet over.


Derefter fortsatte turen rundt i parken.
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com