tirsdag den 24. juli 2012

Djursland med familien, Ree Park

Da vi ankom meget sent lørdag eftermiddag pga. kø på motorvejen, blev der kun lige pakket ud og fundet lidt mad inden vi allesammen gik til ro.

Søndag morgen var der derfor op og igang med det samme. Vi havde nemlig besluttet at tage i Ree Park og når hele familien er samlet tager det altså lidt tid at få alle klar. 

Vi fik pakket køletaskerne med mad og drikke, og så var vi ellers klar til at tage afsted. 

Selvom vejret det meste af dagen så ud som på billedet nedenunder, var det ikke de vilde byger vi fik, så vi kunne nyde parken og dens beboere uden alt for meget vand. 


Jeg kan virkelig anbefale en tur i Ree Park hvis man er på disse kanter. Opbygningen af parken gør at man får en samlet oplevelse og samtidig kommer tæt på dyrene. At man også kan komme på jeep safari gør det kun sjovere.Share:

4 kommentarer:

 1. Det ser godt nok lækkert ud og det er jo vildt populært! Måske man selv skulle planlægge en tur derned...
  Lyder som om i havde en dejlig tur trods alt :D

  SvarSlet
 2. Ejh hvor skægt Bianca. Så må vi jo have været derinde på samme tid :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu var det søndag i sidste uge, men så med en uges mellemrum :) Men super hyggeligt er der altså :) Sjovt at I også skulle derind :)

   Slet
 3. Det må vi helt sikkert gøre igen, måske der eller et andet sted. Det er nemlig super hyggeligt når vi endelig alle er samlet på en gang og kan hygge os. :-D

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com