fredag den 27. juli 2012

Djursland med familien, krabber

Tirsdag morgen så vejret også ud til at være gråt og trist. Heldigvis mangler der ingen oplevelser for de små, da Ebeltoft bød på et lille arrangement, hvor børnene kunne komme ned og fange krabber.

Ebeltoft er virkelig en by, hvor der er fokus på turismen her i sommeren og jeg kan virkelig anbefale at tage dertil. Det er en skøn by med en dejlig stemning.

Tilbage til krabberne - det var simpelthen en oplevelse at se glæden hos børnene når de fik fanget deres egen krabbe. Får du muligheden, så tag børnene med ud og fang krabber, det er simpelthen super sjovt.

Modellen her på billederne er selvfølgelig min nevø og han jublede højt hver gang der var fanget en krabbe. Fantastisk at opleve denne glæde.

Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com