tirsdag den 24. juli 2012

Dagens sunde indlæg - jordbær/banan smoothie

Nu har jeg kigget lidt på den udfordring jeg fik af Heidi. Ikke fordi jeg har løst den helt, men har snuset lidt rundt i low carb verdenen eller det vil sige i hvert fald en noget sundere verden end den jeg normalt begiver mig rundt i.

Dette fordi jeg jo spiser lidt oftere her sidst i graviditeten og samtidig ikke kan klare for store portioner. Derfor har jeg forsøgt at finde nogle lidt sundere alternativer, der mætter.

Jeg vil fremadrettet forsøge at finde nogle sunde indslag, som måske kan give lidt inspiration til andre også. Jeg er nu ikke sikker på, at jeg kan finde en ny ting hver dag, men så længe jeg bliver klogere og kan inspirere er jeg tilfreds.

Da vejret jo har været skønt idag, faldt mit valg hurtigt på en opskrift på jordbær/banan smoothie. 

I opskriften jeg fandt skulle der bruges valleproteinpulver. Da det jo ikke er noget jeg lige har liggende, foreslog min veninde at jeg skulle komme havregryn i istedet. Opskriften endte derfor med at se nogenlunde således ud:

2 glas:
4 dl æblejuice
300 g frosne jordbær
1 banan
2 spsk havregryn

Det hele blendes sammen og nydes koldt.Share:

2 kommentarer:

 1. Ja jeg ved også godt den er svær!
  Jeg sidder også og drikker smoothie lige nu (dog også med grøntsager) - har fået en rigtig god blender i tidlig fødselsdagsgave, og den skal udnyttes på det groveste.
  Glæder mig til at se om der også kommer kager :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er jo en helt anden verden. Målet er at få lavet en kage, men tør vist ikke love jeg når det lige med det samme. Vil gerne lære ingredienserne lidt at kende først. Men spændende projekt det er det. :-)
   Lyder altså som en super fed gave du der har fået dig. Dejligt :-)

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com