lørdag den 30. juni 2012

Sankt Hans aften

Sankt Hans betyder meget for mig, da det for mig er definitionen på at nu kommer sommeren helt sikkert. Må dog indrømme at vejret vist ikke er helt enig med mig, men satser da stærkt på at vejret bliver bedre snart.

Herhjemme nød vi Sankt Hans aften sammen med min svoger og svigerinde. Da vi dog havde været igang hele dagen, var det ikke den store energi vi kunne præstere, men hygget blev der da.

Manden og jeg havde besluttet at vi skulle grille, så måtte vejret bestemme hvorvidt vi skulle sidde ude eller inde.

Vi endte dog med at spise lidt sent, så maden blev spist indendøre, men den smagte altså skønt. Jeg vil ikke komme med en masse opskrifter, da jeg gerne indrømmer at svigerinden og jeg slappede af, mens drengene stod for madlavningen. Aftenens menu så dog således ud:  Lidt lækre pølser med forskellig smag, grillede majskolber, grillspyd med rejer, squash og peberfrugt.
Dertil nye danske kartofler med krydderurter ligeledes fra grillen.
Vi fik også flute og dertil min hjemmelavede kryddersmør.

Derefter smuttede vi på Engen og så Sankt Hans bål. (Kært barn har mange navne, området er også kendt under Fruens Bøge og Skovsøen.)

Som altid var der vildt mange mennesker og bålet var vildt stort, men det er ny hyggeligt at stå der og se på bålet.


Da vi kom hjem ordnede drengene lidt frugt, så vi kunne hygge os med chokolade fondue til en god film.Alt i alt en rigtig dejlig aften. Håber også I havde en hyggelig Sankt Hans aften. 
Share:

1 kommentar:

  1. Mums, det var jo hos jeg jeg skulle ha' været Skt. Hans aften :-)

    KH
    Birthe

    PS. Har du set forsiden til min bog?

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com