tirsdag den 5. juni 2012

At prøve noget nyt - gravid yoga

Den sidste måneds tid har min krop og jeg ikke været de bedste venner. Det er en kamp at komme ud af sengen og for meget bevægelse har været skyld i smerter i mave og lænd.

De fleste jeg kender der har været eller er gravide har en uproblematisk graviditet, så det kan være svært at sige, at det har jeg bare ikke. Ikke fordi alt er svært, men simpelthen fordi jeg har ondt hele tiden. Heldigvis fik min læge sendt mig til fysioterapeut og det hjælper rigtig meget.

I dag fik jeg så prøvet noget helt nyt af, som jeg aldrig havde troet var mig. Var ved at være meget frustreret over ikke at få bevæget mig, så fik meldt mig til et yoga hold for gravide.

Kan virkelig anbefale det hvis man er gravid og savner at bevæge sig. Fantastisk følelse at komme hjem og have bevæget sig i 1½ time uden at kroppen har sagt fra.

Så glæder mig allerede til næste tirsdag.

Billede er lånt her
Share:

3 kommentarer:

 1. Overvejer selv at starte på sådan et hold. Godt med lidt anbefalinger! :D

  SvarSlet
 2. Jeg håber at du bliver glad for det. Jeg ELSKER yoga, det er så godt for min krop og mit sind - er bare for dårlig til at tage mig sammen til det ;-)

  Knus
  Birthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan godt forestille mig de rolige kontrollerede bevægelser er godt både for krop og sjæl. Det virker i hvert fald :) Så glæder mig da til at skulle afsted igen ;)
   Knus

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com