mandag den 4. juni 2012

Amsterdam - konditori

Et andet sted Camilla fra Himmelske kager havde fristet mig med, da vi var i Amsterdam i påsken var De Taart van m'n tante, som er et super hyggeligt og kitsch'et sted.

Stedet taler virkelig for sig selv og er hele oplevelsen værd:

Jeg måtte bare afprøve deres stratictella og manden min fik pecan pie.


Kommer du forbi Amsterdam kan jeg virkelig anbefale at kigge forbi dette skønne sted. Det er virkelig en oplevelse og kagerne smager skønt.

Camilla nævner også lidt et andet konditori, så kig forbi hendes blog og lad dig inspirere. Vi nåede desværre ikke mere end dette ene, så det må vi have til gode.
Share:

3 kommentarer:

 1. Amsterdam er virkelig en skøn by og det er bestemt ikke sidste gang vi har været der. Næste gang helt sikkert hvor jeg ikke skal slås med plukveer når vi tuller rundt. Men hyggeligt var det. Kagerne smagte skønt. Desværre var vi total forældt i forvejen, da vi havde været forbi Hard Rock og spise kæmpe burger, men nogen gange er det princippet i at smage :)

  SvarSlet
 2. Jeg må indrømme den ikke lige var min smag, men er nok også mest en chokolade pige ;)
  Knus

  SvarSlet
 3. Det er nemlig princippet i at smage. Plukveer? Får man automatisk dem når man er i Amsterdam, gnæk.... Bare i havde en god tur....

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com