tirsdag den 29. maj 2012

Yoghurt til brunchbordet


Det er simpelthen den nemmeste del at lave på sådan et brunch bord. Man tager en lækker yoghurt, gerne naturel (og skal det være ekstra godt, så græsk yoghurt) og så bliver den ellers lagt i lag med sirup og marmelade.Som I kan se brugte jeg Cremet hindbær marmelade fra Svansø. Den har jeg været så heldig at få tilsendt, så jeg kunne prøve smagen af og den passer perfekt til dette formål. Dens konsistens passer godt sammen med siruppen synes jeg, men jeg er heller ikke så god til hele bær i min yoghurt, så mon ikke det er ens smag, det kommer an på.


Mit næste projekt må være at få lavet lidt müsli, der kunne passe til denne kombination, da det ikke ville være dårligt med lidt knas på toppen.
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com