tirsdag den 1. maj 2012

Smagstest: Nyheder fra Svansø: Dressinger - Ramsløg og Rose Pepper

For et par uger siden var jeg så heldig at modtage disse dressinger fra Svansø,  så jeg kunne teste smagen.


Dressing er ikke noget vi spiser en masse af herhjemme, da vi som regel ender med de samme og det hurtigt bliver kedeligt. Derfor havde jeg også de store planer om at kigge på deres medsendte tapas opskriftshæfte og få nogle gode idéer. 

Det nåede jeg dog ikke, da vi fik gæster samme aften og de nye dressinger straks kom på bordet til en lækker salat.

Derefter gik der kun 14 dage og så var begge dressinger stort set væk. De var virkelig et hit herhjemme og det er helt sikkert nogle jeg vil gå efter næste gang der skal handles. Især dressingen med Ramsløg er en ny favorit. 

Svansø skriver selv om dressingerne: 

Ramsløg Dressing fuld af power
Med den nye Ramsløg Dressing fra Svansø får sommerens salater ekstra power på smagen og et autentisk touch af Norden. Ramsløgbladenes fine, aromatiske hvidløgssmag, blandet med skalotteløg
og krydderurter, giver en smagfuld dressing, der er velegnet til sprøde grønne salater. Brug også dressingen til kogte nye kartofler eller som fyld i bagekartofler.

Rose Pepper Dressing
Med den søde sommertid og grillsæsonen lige om hjørnet er det en god idé at have et par salatdressinger klar i køleskabet, så der er en smagsvariant for hele familien og lidt at skifte imellem. Foruden Ramsløg Dressing lancerer Svansø denne sæson Rose Pepper Dressing med rosa peber, der giver en sød smag og let parfumeret aroma. Blandet med hvidløg og basilikum er dressingen velegnet som ledsager til grønne salater samt kødretter og fisk som fx laks.
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com