lørdag den 19. maj 2012

Rabarber trifli - rabarberbed

Jeg har længe drømt om at få et rabarberbed, men det er lige med at for gjort noget ved drømmen.

Heldigvis har jeg en god kollega, som synes at jeg da gerne måtte få lidt af hendes rabarber, så derfor fik jeg forsøgt mig med rabarbertrifli. Jeg indrømmer gerne: Jeg har aldrig lavet rabarberkompot selv, men har til gengæld nyt godt af min mors, så derfor skulle det stå sin prøve.

Men nogen gange er jeg desværre lidt ukoncentreret når jeg går i køkkenet, så fulgte nogenlunde en opskrift, men har ingen anelse om hvor meget der kom i af det forskellige, så en opskrift kan jeg ikke dele med jer.

Resultatet blev heldigvis rimeligt, så jeg må bare sørge for at være lidt mere vågen næste gang.


I rabarberkompotten havde jeg lagt lidt markroner (næste gang vil jeg knuse dem lidt, så de bliver blandet lidt mere med kompotten.) Ovenpå er flødskum med vaniliesukker og til sidst pyntet med lækre jordbær.

Nu er det nogen dage siden disse herligheder blev lavet i mit køkken, og kan berette at min drøm om et rabarberbed kommer nærmere. Vi har nemlig købt denne fine plante idag, og den er nu blevet plantet, så må vi se om jeg, der kan slå alle planter ihjel, kan holde liv i denne skønhed.


Sammen med rabarberen fik vi købt en fin hindbærplante, som også er blevet plantet ud, så nu må jeg se hvad vi ender med at få ud af disse to herligheder.


Share:

2 kommentarer:

  1. Held og lykke med dine nye projekter. Hindbærene får du nærmere klippe forklaring på senere. Knus.

    SvarSlet
  2. Tak! Er også super glad for dem, så håber mit eksperiment lykkes :)

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com