lørdag den 12. maj 2012

Morfars fødselsdag - Dr. Oetkers jordbærmousse

Jeg ved godt bloggen har ligget lidt stille den sidste uge, men det er der som altid en forklaring på.

Jeg er desværre blevet ramt af den onde forkølelse og har derfor ikke haft overskud til andet end at passe mit arbejde og min seng. Forkølelsen kræver stadig sin ret og jeg trænger desperat til at få sovet, men vil så gerne vise jer min sidste kagekreation.

Sidste weekend havde min morfar nemlig fødselsdag og hvad er mere nærliggende end at dukke op med kage. Desværre bor jeg et stykke væk fra mine bedsteforældre, så det er ikke særlig ofte de får lov at nyde godt at mit kagebageri. Derfor VILLE jeg have kage med når nu jeg så ham på selve dagen.

Overskuddet har dog ikke været det store, men så længe kagen smager godt, så har jeg gjort mit arbejde ordentligt. Kagen blev derfor meget enkel, men glæden var stor og der er virkelig ikke noget bedre end at glæde andre.


Indhold: 
- Kage: Chokoladekage
- Fyld: Dr. Oetkers jordbærmousse
- Smørcreme: Vaniliefrosting hjembragt fra USA
- Overtræk og pynt: MMF og RI

Som I kan læse har jeg valgt den nemme løsning med fyldet. Både fordi jeg er så heldig at Dr. Oetker vil dele deres produkter med mig, men også fordi jeg fandt lidt frem fra gemmerne, som måtte prøves af. 

Derfor blev gæsterne også spurgt hvad de syntes om resultatet, så jeg kunne få en tilbagemelding på denne hurtige nemme løsning, som Dr. Oetkers mousser kan give. 

Jeg har tidligere brugt deres chokolademousse med stor succes, men jordbærmoussen var jeg noget betænkelig ved. Da jeg havde pisket den op måtte jeg selvfølgelig smage på den og synes faktisk smagen blev lidt syntetisk. Derfor er det helt klart ikke en mousse jeg vil spise rent. 

Den kom i chokoladekagen og gæsternes mening var klar. Det var helt klart et hit med bærmousse til chokoladekagen. Derudover synes de godt jeg kunne have puttet lidt mere i. Så som kagemousse kan den altså sagtens bruges. Min personlige holdning er dog nok, at skal jeg bruge en bærmousse vil jeg hellere lave den fra bunden. Det er dog ikke sidste gang at jeg benytter mig af denne løsning hvis tiden er knap, og man bare gerne vil give kagen et frisk pift af bær. 
Share:

1 kommentar:

  1. Hvor blev den altså fin din kage og dejligt med en anmeldelse på den lette løsning :D Det kan jeg også godt bruge indimellem, når jeg "bare" skal lave øvekager ;)

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com