søndag den 22. april 2012

Kagemøde hos mig 1. april

Her kommer et lidt forsinket påskeindlæg fra mig. 


Herhjemme stod 1. april nemlig ikke på en masse aprilsnar, men i stedet på hyggeligt samvær med nogle skønne kvinder. Jeg havde nemlig arrangeret kagemøde, hvor hovedtemaet var blevet besluttet skulle være påskepynt. Eller det endte vist med at vi som altid, lavede lige hvad vi havde lyst til og bare hyggede os, mens kreativiteten tog form.

Jeg fik lavet lidt påskepynt, som jeg også havde nogle ideér med, men desværre nåede jeg aldrig at bruge det til noget, så lige nu står det fint og pynter på hylden i køkkenet. Så er jeg da inspireret indtil næste år.


Selvom vi holder kagemøde, er det sjældent at det er en masse kage, der indtaget. Denne gang havde jeg arrangeret lidt sund snack, som heldigvis blev spist op, så det må have været det helt rigtige valg: 


Da jeg synes det er nogle skønne kreative kvinder jeg mødes med, skal I da ikke snydes for at se lidt af det de andre fik kreeret på dagen: (da det ikke er alle der har en blog, henviser jeg til dem der har under det de fik kreeret på dagen)

Min søster fik kreeret denne fine elefant - SnoretoppenDragen og gerberaen er lavet af Lone med bloggen Kager by EnoL.
Hun har også lavet en DIY på hvordan du laver en gerbera, den kan ses her

Share:

5 kommentarer:

 1. Nøjh hvor er de bare søde - og sikke i fik hygget jer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja det var super hyggeligt :D

   Slet
 2. De kyllinger der er da bare helt vildt nuttet !


  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja dem er jeg også lidt vild med. Så må bare se om jeg kan lave dem til næste år og rent faktisk få dem brugt :)

   Slet
 3. Tak!
  Der bliver prøvet nyt af sådan en dag :D

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com