torsdag den 29. december 2011

Nougat Småkager - Odense Marcipan

Inden vi tog hjem til jul nåede jeg at få lavet lidt mere konfekt. Jeg havde al konfekten med juleaften og skålene blev tømt, så det er ikke kun mig, der synes opskrifterne fra Odense Marcipan er et hit.

Disse småkager er super nemme at lave og tager ikke særlig lang tid. Jeg brugte dog lidt mere nougat end der står i opskriften, da jeg ellers ikke kunne dække alle småkagerne.Opskriften kan findes på Odense Marcipans hjemmeside - her - sammen med opskrifter på en masse andre lækkerier.

Du får den dog her alligevel:

Nougat Småkager: 
400 g ODENSE færdig kransekagemasse
100 g ODENSE blød nougat (jeg brugte ca 150 g)
100 g mandelflager (jeg brugte hakkede mandler)

Kransekagemassen sprøjtes ud i små kugler på en bageplade med bagepapir.

Drys med mandler og bag dem ved 220 grader i ca 6-8 minutter til de er gyldne.

Smet nougat over vandbad og pensel den over kagerne.

Kagerne kan med fordel fryses.
Share:

2 kommentarer:

  1. Uhmmm hvor ser de bare max lækre ud! :D Bliver helt lækkersulten og det går da slet ikke så tidligt på dagen ;) Tak fordi du deler med os andre søde :)

    SvarSlet
  2. Øv lige dem her nåede jeg ikke at smage, men alt det andet var bare så lækkert, er ret vild med den nye marcipan med skovbær du havde med, uhmmmm tror det var den jeg fik guffet mest af :-)

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com