fredag den 23. december 2011

Julekort 2011

Traditionen tro er der herhjemme blevet lavet hjemmelavede julekort. Jeg nåede dog noget senere igang end jeg plejer, så de kom først afsted omkring den 16. december. Derfor får I først lov at se dem nu, da de jo gerne skulle være noget frem til alle nu.

Vi skriver altid en lille hilsen om året der er gået, og de store ting vi har oplevet, så dette års julekort var selvfølgelig nævnt vores tur til USA, som helt sikkert var en kæmpe oplevelse, som vi tit og ofte tænker tilbage på.

Da jeg jo gerne laver tepose-kort er julekortene endnu engang også lavet af teposer.Glæderlig jul til alle jer der læser med!
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com