fredag den 30. december 2011

IKEA klapbord med et lille tvist

Vi har længe været igang med fornyelser i køkkenet, derfor var det oplagt at få købt det ønskede klapbord fra IKEA til køkkenet, da vi fik lidt penge i julegave. Vi ville nemlig gerne have et bord i køkkenet, men samtidig har vi ikke så meget plads.

Tvistet ved klapbordet var at det skulle kunne sidde udenpå en radiator, hvilket bordet slet ikke var designet til. Derfor blev bordet købt og den faste plade, der skal sættes på væggen blev skiftet ud med en bredere plade, således at bordet kan klappes ud over radiatoren. Det var heldigvis en succes, så nu har vi dette fine bord i vores køkken.



Vi havde i forvejen købt klapstole, så de kan flyttes og hænges op i bryggerset, når det engang er lavet. På den måde kan det hele pakkes væk, så vi har fuld gulvplads igen.

Der er dog en mindre farveforskel mellem den nye plade og selve bordet, men det var det tætteste vi kunne komme og mon ikke det bliver mere ens når bordet er blevet lidt ældre. Jeg synes i hvert fald ikke det gør noget, da forskellen er så lille.




Den faste plade er monteret med den ekstra bredde. På selve stykket, der skal løfte fra radiatoren skal sættes et filtstykke på, så vi ikke skrammer radiatoren, når bordet bliver slået ud.


Bordet hænger SÅ fint ud over radiatoren.
Share:

9 kommentarer:

 1. Smart løsning, når pladsen er lidt trang :-)

  Godt nytår, Bianca. Håber vi ses i 2012.

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Tak Birthe! Ja vi må helt sikkert ses i 2012.. Basta! ;)
  Rigtig godt nytår! Knus

  Kristine-> Er også vildt glad for det lykkedes :D

  SvarSlet
 3. Hold nu op hvor er det smart! Altså du må godt komme og indrette mit næste hus Bianca, for det der gør-det-selv-halløj har i da fuldkommen styr på! Rigtig fedt lavet :D

  SvarSlet
 4. Agnethe-> Tak søde. Idéerne har jeg skam masser af. Det er pengene og det praktiske der ofte sætter begrænsningerne. Så det er bare skønt når det lykkes ;)

  SvarSlet
 5. Hej Bianca, har du selv lavet det hængsel til bordet så det kunne hænge ud over radiatoren, eller er det købt sådan? I så fald hvor er det købt? 😊

  SvarSlet
 6. Hej Bianca, har du selv lavet det hængsel til bordet så det kunne hænge ud over radiatoren, eller er det købt sådan? I så fald hvor er det købt? 😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er købt i Ikea og sad på bordet. Det er kun den ekstra plade vi har sat på.

   Slet
 7. Hej Bianca,

  Jeg ser min kommentar er lidt sen, men håber du ser den alligevel.

  Jeg har samme problem med mit køkken og har en radiator præcis der hvor et bord skulle få plads.

  Mit spørgsmål er, hvordan har du fastsat trekanten, altså svingarmen, til bordpladen? Oprindeligt fastsættes den mod den del at rammen som flugter op af væggen, men med radiatorer i vejen, kan man jo ikke fastsætte den. Den eneste mulighed jeg kan forestille mig, er at du har fastsat den i den forlængede bordpladedel. Kan du forklare nærmere hvordan den mekanisme virker?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det e præcis det jeg har gjort. Jeg har sat den til at flugte med det nye forlængede stykke. Jeg har desværre ikke bordet mere så kan ikke vise flere billeder.

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com