fredag den 9. december 2011

Hjemmelavet tomatsuppe

Da mine visdomstænder har drillet en del, har jeg kigget lidt efter supper til aftensmaden. En del har været købe supper, det indrømmer jeg gerne, men jeg har også fået forsøgt mig med denne hjemmelavede tomatsuppe.


Portionen passer fint til en skål til 2 personer, men jeg synes sagtens man kan lave dobbelt portion, da det jo ikke gør noget der er lidt rester til dagen efter.

450g tomater
2 spsk blasamico (vineddike)
1 fed hvidløg
Frisk Basilikum
Salt og friskkværnet peber
Hytteost eller creme fraiche

Kom en stor gryde i kog. Skær et lille kryds i toppen af tomaterne, og kom dem i gryden. Når skindet løsner sig i krydset, tages de op og køler lidt af.

Træk skindet af og skær tomaterne i mindre stykker.

Kom dem i en ny gryde sammen med balsamico, hvidløg og basilikum efter smag. Blend dem med en stavblender og varm suppen igennem.

Smag til med salt og peber.

Put en skefuld hytteost eller creme fraiche på toppen og server.
Share:

2 kommentarer:

  1. Uhmm, det er vist alt for længe siden vi har fået tomatsuppe, som jo er dejlig spise :-)

    KH
    Birthe

    SvarSlet
  2. Ja er bare inde i en periode, hvor jeg har lyst til suppe hele tiden. Så er det jo rart når det er nemt at lave noget lækkert :D Knus

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com