tirsdag den 27. december 2011

Hjemmelavet krymmel DIY

Tit når jeg laver pynt eller overtræk til kagerne har jeg MMF i overskud. Lidt af det har jeg denne gang brugt til at få lavet noget hjemmelavet krymmel.

Det er nemt og meget simpelt at lave.

Man ruller lidt MMF ud (jeg ælter lige lidt tyllosepulver i først, så stivner krymlen lidt hurtigere).


Derefter tager man en udstikker i den størrelse og form, man lige synes passer og stikker en masse ud. Det bliver man så ved med indtil man synes der er nok eller den resterende MMF er blevet for tør eller hård at blive ved med at rulle ud.


Krumlen ligges derefter til tørre. Jeg samler det i en dyb tallerken, som jeg så indimellem roder lidt rundt i, så jeg er sikker på krymlen ikke sætter sig sammen.

Når krymlen er tør samles den i en æske til den skal bruges, eller gør som jeg og put den i en fin indpakning som en gave.


Share:

4 kommentarer:

 1. Fantastisk idé Bianca! Det kunne da være jeg også fik brug for sådan en omgang på et tidspunkt :D

  SvarSlet
 2. Den kan i hvert fald anbefales søde Agnethe :)

  SvarSlet
 3. undskyld, men hvad er MMF??

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt fint du spørger :) Det er MarshMellow Fondant. Det er noget man selv laver med smeltede skumfiduser. Jeg har ikke lige en opskrift liggende på bloggen, men den er at finde rigtig mange steder hvis du søger på google :)

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com