mandag den 19. december 2011

Hjemmelavede brændte mandler

Hov - jeg har da helt glemt at dele opskriften på de brændte mandler med jer, jeg fik lavet til julehygge-dagen den 4. december. De smagte super godt og var meget nemme at lave. Så I kan sagtens nå det endnu, hvis I vil have brændte mandler til jul.


Opskriften ved jeg faktisk ikke helt hvor jeg har fra. Den er blevet skrevet ned i min lille idé lommebog på et tidspunkt.

250 g mandler
250 g sukker
3/4 dl vand

Først varmes en pande op. (panden skal være meget varm.)

Sukker, mandler og vand kommes på panden og sukkeret begynder at koge.

Rør i massen engang imellem, så den ikke brænder på.

Sukkerlagen ændrer på et tidspunkt konsistens, hvor den smuldrer og sætter sig fast på mandlerne. Her er det vigtigt at røre i massen, så sukkerlagen fordeler sig på alle mandlerne.

Når mandlerne er lysebrune og sukkeret har sat sig fast, hælder du mandlerne ud på bagepapir til afkøling. Sørg for at skille mandlerne ad, hvis de hænger sammen.
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com