torsdag den 22. december 2011

Himmelsk Kokoskonfekt - Odense Marcipan

Så fik jeg snust lidt mere rundt i Odense Marcipans juleopskriftshæfte. Det er jo som altid farligt, da jeg altid lige skal prøve et eller andet af. Denne gang faldt valget på deres Himmelske Kokoskonfekt og da jeg lige havde alle ingredienserne hjemme, måtte de laves med det samme.


Opskriften er super nem og de smager skønt. Både kokos smagen og den hvide chokolade træder frem, så det er lige noget for en chokolade gris som mig.

Himmelsk Kokoskonfekt
(20-25 stk)
200 g Original ODENSE Marcipan
30 g kokosmel
2 spsk mørk sirup
200 g ODENSE Hvid Chokolade
150 g kokosmel (brugte slet ikke så meget, men er rart at have lidt ekstra)

Ælt marcipan, kokosmel og mørk sirup sammen.

Del herefter marcipanen i 20-25 stk, afhængigt af ønsket størrelse.

Overtræk herefter med tempereret hvid chokolade og vend i eller drys med kokos inden konfekten sættes på køl i ca. 2 timer.
Share:

1 kommentar:

  1. Uh det kan du tro jeg gerne ville.. Men mon ikke posten kommer til at spise dem på vejen. Men kan gøre dig endnu mere lækkersulten og sige de smager SKØNT! ;)
    Knus

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com