tirsdag den 13. december 2011

H.C. Andersen julemarked

Denne weekend har manden min skullet arbejde, jeg var derfor så heldig at en god veninde ville tage med mig på det årlige julemarked her i Odense.

Jeg synes simpelthen det er SÅ hyggeligt at gå rundt og se hvad de har fundet på og hvordan nogle af Odenses ældste gader og huse tager sig ud med al juleriet. Har du som min veninde aldrig været forbi, så synes jeg du skal overveje det næste år. Markedet er der hvert år de første 2 weekender i December, så der er hele 4 dage du kan nå det i.

Jeg fik vist min veninde rundt og selvfølgelig taget lidt billeder. For at fange lidt af stemningen får I her et par billeder af noget af den underholdning, der er forskellige steder på markedet.Som I kan se forsøger man at få stemningen fra H.C. Andersens tid frem og det synes jeg er med til at markedet skiller sig ud fra alle de andre rundt omkring.

Der er masser af boder, hvor man kan købe diverse juleting og andet godt. De fleste der står i boderne er ligesom underholdningen klædt ud så de matcher tiden fra dengang. Sådan nogle boder frister jo, så jeg fik selvfølgelig købt lidt med hjem.Et bivokslys lavet som en lille bikube samt lidt julesennep.
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com