lørdag den 31. december 2011

Godt nytår! - kransekage til aftenens selskab

I år skal vi holde nytår med 2 andre par og her er aftenens retter blivet delt ud, så alle hjælper lidt til. Det synes jeg er en rigtig god måde at gøre det på, da det ellers godt kan blive en hård dag for værtsparret.

Da jeg jo elsker kage og andre søde sager blev opgaven at lave aftenens kransekage udelt til mig. Det passer mig rigtigt godt, da jeg er alene hjemme indtil i eftermiddag, da manden skal passe sit arbejde. Derfor lavede jeg allerede kransekagen igår sammen med min bageveninde.

Det skal lige siges at det er mit allerførste forsøg med kransekage. Den smager fint (skulle jo lige lave en lille smagsprøve så jeg var sikker), men den har virkelig sin egen personlighed. Jeg ved dog nu hvordan jeg griber det an næste år.

Til kransekagen har jeg brugt kransekage bageforme som jeg fik af mandens farmor sidste jul, så det var helt klart på tide de kom i brug. De gør det altså noget nemmere at få ringene til at blive den rigtige størrelse.

Godt nytår derude i blogland!

Share:

4 kommentarer:

 1. HVor er den smuk :) Er sikker på den nok skal bringe lykke i aften ;)

  Rigtig godt nytår Bianca. Håber i får en fantastisk aften.

  SvarSlet
 2. Århh, den kransekage ville jeg godt smage et stykke af, den skal nok vække lykke i aften :-)

  Rigtig godt nytår!

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 3. Ihh altså Bianca, hvor er den bare blevet fin!!! Jeg vidste bare der ville komme et eller andet overdådigt fra din side af ;) Jeg håber i får en super dejlig aften og så må du jo lige sende en hilsen videre til dem i selskabet jeg kender til ;)

  Rigtig godt nytår til dig og din familie og tak for året som er gået :D
  Knus

  SvarSlet
 4. Kristine-> Tak hvor er du sød. Er ikke selv helt tilfreds, men det er da et godt udgangspunkt. Håber også du havde en dejlig aften! Godt nytår!

  Birthe-> Også godt nytår til dig! Håber du havde en dejlig aften :) Knus

  Agnethe-> Tak tak.. Jeg skal nok hilse omkring :D Selv tak for året der er gået. Glæder mig til at læse mere fra din hånd her i det nye! Rigtig godt nytår! Knus

  Anne-> Uh.. Den må jeg se.. Mon ikke den er blevet super god ligesom det du plejer at lave :)
  Tak fordi jeg fik lov at lære dig at kende i 2011 og kunne da være super hyggeligt at ses i 2012! Godt nytår! Knus

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com