onsdag den 7. december 2011

Gismo Gis og vinderne af give away

Nu er det jo mørkt om aftenen når jeg kommer hjem fra arbejde, så derfor ender det ofte med jeg smutter i hyggetøjet og putter på sofaen. Herhjemme er det dog ikke kun mig, der er ekstra sløv på denne årstid.

Min hankat Gismo tror nemlig at lige så snart jeg sætter mig i sofaen, er det da for at putte med ham. Når han vil putte så lægger han sig bare, og han finder sig i alt, bare han får lov at være der. Derfor ser det ofte sådan her ud herhjemme: (man kan godt nok ikke se det på billedet, men Gismo sover altså)


Ellers sluttede den give away jeg havde igang i samarbejde med MenuCard jo i mandags. Der er derfor blevet trukket to vindere af et MenuCard:Vinderne blev Dorte Klerke og Micha, så hvis I vil sende en mail til mig med jeres adresse og telefonnummer, så sørger jeg for det kommer videre, så I kan få jeres kort. Jeg håber I bliver glade for dem!

MenuCard og jeg vil gerne sige tak til alle jer der deltog og gav jeres mening til kende. Tilbagemeldningen fra MenuCard er at de er meget glade for jeres konstruktive kritik, som de vil arbejde videre ud fra.  
Share:

1 kommentar:

  1. Glæder mig til at modtage, og sjovt du lige trak mig :)
    knus

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com